Osmosetoestel 5 traps filtratie 180 l/dag zonder pomp

Artikelnummer: 51084
Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
€ 174,48 (inclusief 21% btw)
  • Nature Water 5-traps omgekeerde osmose
  • 180 l / dag
  • ZONDER boosterpomp
  • Incl. Tank van polypropyleen
  • Eenvoudig in montage en gebruik
  • Zonder chemicaliën
  • Behuizing met geïntegreerde manometer
  • Muurmontage mogelijk

Een moderne en milieuvriendelijke methode voor waterbehandeling voor fijn, zacht water of gedemineraliseerd aquariumwater wordt geleverd door dit 5-fasen omgekeerde osmose-systeem.
Water is een van de belangrijkste ingrediënten voor het leven van mensen, dieren en planten over de hele wereld. Het water is echter vaak verontreinigd door onzuiverheden die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Ervaar een geheel nieuwe smaak van zuiver water met behulp van het omgekeerde osmose-systeem; dit biedt een effectieve en efficiënte manier om zeer helder en schoon water te produceren. Het water wordt tegen een semipermeabel membraan gedrukt; Alleen zuiver water kan door het membraan passeren, de opgeloste mineralen en verontreinigende stoffen worden verwijderd met het resterende water.
Het systeem biedt tot 180 liter per dag.

Waterzuivering door deze eenvoudige, fysieke middelen vereist GEEN chemie.

Ons 5-traps omgekeerde osmose-systeem onderscheidt zich door 5 verschillende filterpatronen: Fase 1: sedimentfilter, 5 micron, verwijdert zand, kalk, roest en andere deeltjes tot 5 micron. Fase 2: actieve koolstoffilter filtert een groot deel van de gifstoffen (pesticiden, asbest, chloor en afbraakproducten, meercellige micro-organismen, enz.) Uit het ongezuiverde water. Fase 3: actieve kool sediment filter van gegranuleerde actieve kool filtert zeer fijne deeltjes en beschermt het membraan tegen verstopping. Fase 4: het hart van het systeem: het membraan verwijdert ongeveer 96% van alle verontreinigende stoffen (aluminium, ammoniak, calcium, chroom, cyanide, zink, cadmium, mangaan, magnesium, koper, nikkel, lood, zilver, strontium, ijzer, uranium , pesticiden, bacteriën, virussen en medicijnresten, algen, sporen, etc.) Fase 5: actieve kool-nafilter in deze laatste fase, elk achtergebleven chloor wordt verwijderd en geur- en smaakvariaties geneutraliseerd.

Het omgekeerde osmose systeem van Nature Water is eenvoudig gemonteerd en behandeld, het is rechtstreeks verbonden met de waterleiding. Afgezien van de filterpatronen is er een watertank en een uitrusting voor de geleverde wateraansluiting. De meegeleverde muurbeugel zorgt voor een eenvoudige installatie: het systeem kan op elke ruimtebesparende plaats met wateraansluiting worden gemonteerd.

Voor een ruimtebesparende opslag bij huishoudelijk gebruik, zijn de filterpatronen ingesloten in een stevige behuizing van plastic om de gevoelige componenten te beschermen tegen stof. In dat geval is de manometer geïntegreerd.

Het volledige systeem is ook geschikt voor wandmontage.

Het product en het filter zijn voorzien van sluitdoppen en / of gelaste folie; vanwege deze maatregel hebben ze geen vervaldatum en kunnen ze worden bewaard zonder kwaliteitsverlies. De duurzaamheid van filters en de hoeveelheid gefilterd water hangt in wezen af ​​van de kwaliteit van het toegevoerde water. Dit geldt voor alle filters. Hoe meer het water wordt gelost, hoe langer de duurzaamheid van filtermedia.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022462458
Gewicht 9,3 Kg
Levertijd België 1 à 2 werkdagen
Levertijd Nederland 1 à 2 werkdagen
© 2018 - 2021 Aquariatics | sitemap | rss