Osmosetoestel 5 traps filtratie 180 l/dag + pomp

Artikelnummer: 51079
Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 276,41 (inclusief 21% btw)
  • 5-traps omgekeerde osmose
  • 180l / dag
  • Boosterpomp met geïntegreerde manometer
  • Incl. Tank van polypropyleen
  • Handmatig spoelen
  • Eenvoudig in montage en gebruik
  • Zonder chemicaliën
  • Volledig Plug & Play geleverd

Een moderne en milieuvriendelijke methode voor waterbehandeling voor fijn, zacht water of gedemineraliseerd aquariumwater wordt geleverd door dit 5-fasen omgekeerde osmose-systeem.
Water is een van de belangrijkste ingrediënten voor het leven van mensen, dieren en planten over de hele wereld. Het water is echter vaak verontreinigd door onzuiverheden die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Ervaar een geheel nieuwe smaak van zuiver water met behulp van het omgekeerde osmose-systeem; dit biedt een effectieve en efficiënte manier om zeer helder en schoon water te produceren. Het water wordt tegen een semipermeabel membraan gedrukt; Alleen zuiver water kan door het membraan passeren, de opgeloste mineralen en verontreinigende stoffen worden verwijderd met het resterende water.
De waterdruk wordt verhoogd met een membraamversterkingspomp die is geïntegreerd in het waterfiltersysteem. Het systeem biedt tot 180 liter per dag.

Waterzuivering door deze eenvoudige, fysieke middelen vereist GEEN chemie.

Ons 5-traps omgekeerde osmose-systeem onderscheidt zich door 5 verschillende filterpatronen: Fase 1: sedimentfilter, 5 micron, verwijdert zand, kalk, roest en andere deeltjes tot 5 micron. Fase 2: actieve koolstoffilter filtert een groot deel van de gifstoffen (pesticiden, asbest, chloor en afbraakproducten, meercellige micro-organismen, enz.) Uit het ongezuiverde water. Fase 3: actieve kool sediment filter van gegranuleerde actieve kool filtert zeer fijne deeltjes en beschermt het membraan tegen verstopping. Fase 4: het hart van het systeem: het membraan verwijdert ongeveer 96% van alle verontreinigende stoffen (aluminium, ammoniak, calcium, chroom, cyanide, zink, cadmium, mangaan, magnesium, koper, nikkel, lood, zilver, strontium, ijzer, uranium , pesticiden, bacteriën, virussen en medicijnresten, algen, sporen, etc.) Fase 5: actieve kool-nafilter in deze laatste fase, elk achtergebleven chloor wordt verwijderd en geur- en smaakvariaties geneutraliseerd.

Het omgekeerde osmose systeem is eenvoudig gemonteerd en behandeld, het is rechtstreeks verbonden met de waterleiding. Afgezien van de filterpatronen is er een watertank en een uitrusting voor de geleverde wateraansluiting. De meegeleverde muurbeugel zorgt voor een eenvoudige installatie: het systeem kan op elke ruimtebesparende plaats met wateraansluiting worden gemonteerd.

Het product en het filter zijn voorzien van sluitdoppen en / of gelaste folie; vanwege deze maatregel hebben ze geen vervaldatum en kunnen ze worden bewaard zonder kwaliteitsverlies. De duurzaamheid van filters en de hoeveelheid gefilterd water hangt in wezen af ​​van de kwaliteit van het toegevoerde water. Dit geldt voor alle filters. Hoe meer het water wordt gelost, hoe langer de duurzaamheid van filtermedia.

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022462472
Gewicht 14 Kg
Levertijd België Besteld voor 14:00 de volgende dag geleverd
Levertijd Nederland 1 à 2 werkdagen
© 2018 - 2021 Aquariatics | sitemap | rss