Drukvat osmosetoestel 15,14 liter

Artikelnummer: 50842
Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 52,90 (inclusief btw)
Voorraad 96 stuks
  • Kunststof watertank (voedselveilig / geschikt voor drinkwater)
  • Capaciteit: 4 G (15,14 l)
  • Horizontaal / verticaal gebruik
  • Geschikt voor alle osmose-systemen
  • Externe draad van 12,7 mm (1/4 inch)

De inhoud van 4 gallon komt overeen met 15,14 liter. Werkelijke inhoud van de tank 10 liter
De hoogwaardige polypropyleen tank kan worden gebruikt voor opslag van osmosewater en kan worden toegepast op alle gangbare osmose-installaties vanwege de standaardaansluitingen. Het kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd. Verschillende tanks van hetzelfde type kunnen worden geïnstalleerd en in serie worden gebruikt om de opslagcapaciteit te vergroten. Het interne membraan is gemaakt van butylrubber en is al in de fabriek al voorgevuld.

Butylrubber
Dit rubber behoort tot de groep van elastomeren. Dit synthetische materiaal wordt gekenmerkt door weerstand tegen hete lucht, verwering en ozon. Het elastomeer vertoont een lage gasdoorlaatbaarheid, goede chemicaliënbestendigheid en tot 100 ° C zeer goede geluids- en schok-energieabsorptiekwaliteiten. In het lage temperatuurbereik blijft het butylrubber elastisch tot -70 ° C. Het wordt voornamelijk gebruikt voor luchtslangen en binnenkernen van banden, blazen, stoomslangen en voeringen voor tanks. Verdere toepassingsgebieden zijn folies, membranen, niet-gevulcaniseerde afdichtmiddelen en banden.
Butylrubber wordt ook IIR (isobuteen-isopreenrubber) genoemd. Het polyisobutyleen en de butylrubber zijn toegestaan ​​als kauwbare massa voor kauwgom volgens annex 4 additieven toelating regulering. Bijgevolg is het materiaal onschadelijk voor drinkwaterinstallaties.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022188136
Gewicht 3,6 Kg
Levertijd België Besteld voor 14:00 de volgende dag geleverd
© 2018 - 2024 Aquariatics | sitemap | rss