Unique Koi GH Plus 1000gr

Artikelnummer: 7020245
Vorige Artikel 10 van 21 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)
Voorraad 100 stuks
  • Regelt de totale hardheid
  • Het totale hardheidsniveau is verhoogd
  • Stabiliseert de carbonaathardheid en pH-waarde

De totale hardheid (TH-waarde) is een maat voor de totale hoeveelheid van alle opgeloste mineralen zoals b.v. calcium.

Vis en vijverplanten hebben deze mineralen nodig voor hun gezondheid en een gezonde groei. Het totale hardheidsequivalent moet dus tussen 8 ° en 12 ° liggen om ervoor te zorgen dat het biologische proces in uw vijver optimaal is.

Milieueffecten zoals zure regenval of sterk zonlicht beïnvloeden het totale hardheidsequivalent. Het is daarom belangrijk om het waterequivalent te regelen en te stabiliseren.

GH Plus is een granulaat dat langzaam oplost, waardoor de totale hardheidswaarde voor alle vijverbewoners voorzichtig toeneemt, terwijl andere essentiële waterparameters zoals pH en KH worden gestabiliseerd.

Elke vijverbezitter streeft naar biologisch helder en gezond vijverwater met actieve vis.

Het is het natuurlijke proces evenals de biologische zelfreiniging die de basis vormt voor een stabiel ecosysteem. Het biologische evenwicht wordt beïnvloed door een verscheidenheid aan negatieve omgevingsinvloeden, zoals een te hoge vispopulatie, te veel puin van planten, voedselresten, zware regenval, enz., Wat een impact heeft op de waterkwaliteit.

Door onze zorgproducten te gebruiken, kunt u niet alleen preventief het biologische evenwicht van het vijverwater ondersteunen, maar ook de waterparameters correct aanpassen en effectief ingrijpen wanneer er acute problemen zijn.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022185111
Gewicht 1,1 Kg
Levertijd België 1 à 2 werkdagen
Levertijd Nederland 1 à 2 werkdagen
© 2018 - 2021 Aquariatics | sitemap | rss