Tuindouche buitendouche Upside Down teak 70x55x8cm

Artikelnummer: 61803
Artikel 1 van 9 Volgende
€ 218,72 (inclusief 21% btw)
Voorraad 98 stuks
  • Verfrissend doucheplezier voor warme zomerdagen
  • 22 watersproeiers verdelen het water gelijkmatig
  • Waterfonteinen tot 4 meter hoogte
  • Aluminium frame met hoogwaardig teakhout
  • Standaard ¾ "tuinslangaansluiting​

Maak je op voor de zomer met deze verfrissende buitendouche ondersteboven. Het mobiele apparaat biedt een unieke vorm van verfrissing vanwege de waterfonteinen, die tot een hoogte van 4 meter kunnen bereiken voordat het water dan regent als een kalmerende motregen. De hoogte van de fonteinen, hoewel ook afhankelijk van de beschikbare waterdruk, kan handmatig worden aangepast met behulp van een geïntegreerde controller in de vorm van een klein wiel dat moeiteloos met de voeten kan worden bediend.

De omgekeerde douche is uitgerust met 22 watersproeiers die tegelijkertijd de gebruiker van zowel de linker- als de rechterkant douchen. Een in de handel verkrijgbare tuinslang (¾ ") volstaat om de 70 x 55 x 8 cm grote douche van water te voorzien. Het apparaat is gemaakt van aluminium en het oppervlak is bedekt met hoogwaardig teakhout, waardoor het een eenvoudige, maar toch elegant ontwerp, terwijl het tegelijkertijd duurzaam en weersbestendig is.

Of het nu is om te douchen voor of na het bezoeken van het zwembad, als verfrissing na een saunasessie of om af te koelen op warme zomerdagen: de omgekeerde douche is een veelzijdig item dat gemakkelijk kan worden vervoerd vanwege het lage gewicht en praktische handgreep.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022536500
Gewicht 9,7 Kg
Levertijd België 1 à 2 werkdagen
Levertijd Nederland 1 à 2 werkdagen
© 2018 - 2021 Aquariatics | sitemap | rss