-10%

Buitendouche solar regendouche tuin 20l set met vloerelement

Artikelnummer: 60865-60881
Vorige Artikel 9 van 9
€ 288,13 € 257,95 (inclusief btw)
Voorraad 99 stuks
  • Solar douche met moesson regendouche
  • Capaciteit watertank: 20 liter
  • Temperatuurinstelling via een enkele hendel
  • Antislip vloerelement​

Deze set bestaat uit een zonnedouche en een vloerelement en maakt van douchen een ontspannende spa-ervaring. De brede douchekop is in een verhoogde positie bevestigd en zorgt ervoor dat het water je kan masseren terwijl het naar beneden stroomt op dezelfde manier als een zomerregen. Hoewel hij in staat is tot ontspanning, ontkalkt de regendouchekop zichzelf verder.

De buitendouche heeft een aangename hoogte van 216,5 cm, waardoor zelfs lange mensen kunnen genieten van een douche zonder gedwongen te worden in een ongezonde houding. In tegenstelling tot conventionele buitendouches biedt deze zonnedouche de mogelijkheid om warme en koude douches te nemen. De ruime watertank is gemaakt van plastic, kan tot 20 liter water bevatten en is uitgerust met een zonnepaneel, waardoor het water kan worden verwarmd zonder afhankelijk te zijn van elektriciteit. De gewenste watertemperatuur kan daardoor snel en moeiteloos worden ingesteld met behulp van de kraan met één hendel.

De tank biedt voldoende ruimte om doucheaccessoires op te bergen. De douche werkt met een maximale druk van 3 bar en is geschikt voor aansluiting van standaard tuinslangen. Met een afmeting van 155 x 155 mm heeft de basis van de zonnedouche slechts een minimum aan ruimte nodig om het apparaat correct te kunnen plaatsen. Dankzij de geleidegaten met een diameter van 12 mm kan de douche veilig op het vloerelement worden bevestigd.

Het vloerelement is de ideale oplossing voor het verlenen van stabiliteit aan buitendouches zonder de onderliggende vloer te beschadigen. Het moderne, elegante en tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat dit vloerelement opgaan in de meeste tuin- en terrasomgevingen zonder de sfeer negatief te beïnvloeden.

Gemaakt van hoogwaardig hout-kunststof composiet (WPC), het duurzame bord is zowel weerbestendig als op blote voeten omdat het een antislipoppervlak heeft en meer dan voldoende ruimte biedt om comfortabel te douchen dankzij de afmetingen van 101 x 63 x 5,5 cm. Dankzij de hoogte van 5,5 cm kunnen buitendouches of soortgelijke producten veilig worden gemonteerd zonder de onderliggende grond te beschadigen.

Het benodigde materiaal voor het monteren van de douche is bij de levering inbegrepen.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022491465
Gewicht 22,5 Kg
Levertijd België 1 à 2 werkdagen
Levertijd Nederland 1 à 2 werkdagen
© 2018 - 2021 Aquariatics | sitemap | rss