Osmosetoestel Elite-800 Gold direct flow zonder drukvat 800GPD

Artikelnummer: E-800
Vorige Artikel 13 van 23 Volgende
€ 570,95 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks
 • Osmoseapparaat Elite-800 Gold
 • Membraan 2 x 400 GPD
 • 5-wegs filtratie
 • Zonder drukvat
 • Tapkraantje chromé
 • Direct Flow 1500l/dag
 • Ingebouwde lek detector
 • Ingebouwde display met weergave status van de vervangbare elementen
 • Snelle en makkelijke installatie met drie aanlsuitingen (aanvoer,afvoer en gefilterd water)
 • Geleverd met alle installatie toebehoren en ophangbeugel
 • Past in elke keukenkast of onder elk aanrecht 
 • Afmetingen 37x14x45cm
 • Plug & Play geleverd

Drinkwaterfilter RO 800 ELITE GOLD is een 5-traps omgekeerde osmose-installatie met pomp, automatische membraanreiniging, LCD-display, elektronische bescherming tegen waterlekkage, geluids- en lichtindicatie van de status van de vervangbare elementen.
De RO 800 ELITE GOLD is een krachtig systeem, het heeft geen opslagtank nodig.

De RO 800 ELITE GOLD is een 5-traps omgekeerde osmose-installatie met pomp, automatische membraanreiniging, LCD-display, elektronische bescherming tegen waterlekkage, geluids- en lichtindicatie van de status van de vervangbare elementen.

Een moderne en milieuvriendelijke methode voor waterbehandeling voor fijn, zacht water of gedemineraliseerd aquariumwater wordt geleverd door dit 5-fasen omgekeerde osmose-systeem.
Water is een van de belangrijkste ingrediënten voor het leven van mensen, dieren en planten over de hele wereld. Het water is echter vaak verontreinigd door onzuiverheden die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Ervaar een geheel nieuwe smaak van zuiver water met behulp van het omgekeerde osmose-systeem; dit biedt een effectieve en efficiënte manier om zeer helder en schoon water te produceren. Het water wordt tegen een semipermeabel membraan gedrukt; Alleen zuiver water kan door het membraan gaan, de opgeloste mineralen en verontreinigende stoffen worden verwijderd met het resterende water.
De waterdruk wordt verhoogd met een diafragma-boosterpomp die is geïntegreerd in het waterfiltersysteem. Het systeem biedt tot 1500 liter per dag.

Waterzuivering met deze eenvoudige, fysieke middelen vereist GEEN chemie.

Ons 5-traps systeem voor omgekeerde osmose onderscheidt zich door 5 verschillende filterpatronen:

Fase 1: sedimentfilter, 5 micron, verwijdert zand, kalk, roest en andere deeltjes tot 5 micron.

Fase 2: actieve koolstoffilter filtert de meeste gifstoffen (pesticiden, asbest, chloor en afbraakproducten, multicellulaire micro-organismen, enz.) Uit het onbehandelde water.

Fase 3: actieve kool sedimentfilter van gegranuleerde actieve koolstoffilters zeer fijne deeltjes en beschermt het membraan tegen verstopping.

Fase 4: het hart van het systeem: het dubbel membraan van 400GPD verwijdert ongeveer 96% van alle verontreinigende stoffen (aluminium, ammoniak, calcium, chroom, cyanide, zink, cadmium, mangaan, magnesium, koper, nikkel, lood, zilver, strontium, ijzer, uranium , pesticiden, bacteriën, virussen en medicijnresten, algen, sporen, etc.)

Fase 5: actieve kool-nafilter in deze laatste fase, elk achtergebleven chloor wordt verwijderd en geur- en smaakvariaties geneutraliseerd.

Het product en het filter zijn voorzien van sluitdoppen en / of gelaste folie; vanwege deze maatregel hebben ze geen vervaldatum en kunnen ze worden opgeslagen zonder kwaliteitsverlies. De duurzaamheid van filters en de hoeveelheid gefilterd water hangt in wezen af ​​van de kwaliteit van het toegevoerde water. Dit geldt voor alle filters. 

 

 

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022291263
Gewicht 7 Kg
Levertijd België Besteld voor 14:00 de volgende dag geleverd
Levertijd Nederland 1 à 2 werkdagen
© 2018 - 2022 Aquariatics | sitemap | rss