Filterpatroon actieve kool 5 micron 10"(254mm) 62mm

Artikelnummer: 50825
Artikel 7 van 15
€ 14,45 (inclusief btw)
Voorraad 124 stuks
  • Eenvoudige vervanging
  • Modern en milieuvriendelijk
  • 10 inch - 254 mm
  • Gebruik van actieve koolstaven

De filterpatroon met actieve kool past in alle omgekeerde osmose-systemen met een 10 "filterhuis. Deze filterpatronen: ozon, pesticiden, roest, calciumcarbonaat, chloor en vermindert de concentratie van zware metalen, zoals loodkoper enz. Actieve kool valt op door zijn hoge prestaties en het wordt bijvoorbeeld gebruikt in de industrie Dit water, dat in de industrie wordt gebruikt, wordt behandeld met actieve kool, voordat het in levensmiddelen wordt opgenomen, omdat actieve kool zeer betrouwbaar is en de meeste gifstoffen filtert.

Duurzaamheid van de cartridge

Zo'n cartridge ondersteunt een huishouden van vier personen met een gemiddeld waterverbruik, voor ongeveer. 9 maanden. Na deze periode kunnen de gifstoffen niet meer uit het water worden geadsorbeerd. De wetgever specificeert echter andere perioden waarin deze patronen moeten worden vervangen. Volgens DIN 1988 moeten alle cartridges om de 6 maanden worden vervangen, anders dreigt de cartridge vatbaar te zijn voor ziektekiemen.


Verschillen met andere actieve koolstofpatronen

Deze filterpatronen worden ook Activated Carbon Block genoemd en worden gebruikt in omgekeerde osmose naast actieve kool na filtratie en korrelige houtskoolabsorbeerderpatroon. Vanzelfsprekend ontvangt u alle filterpatronen in de gebruikelijke hoge kwaliteit.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022450493
Gewicht 0,6 Kg
Levertijd België Besteld voor 14:00 de volgende dag geleverd
© 2018 - 2024 Aquariatics | sitemap | rss