Betalen

U kan tijdens het bestelproces kiezen uit volgende betaal opties:

Het gebruik van Bancontact is veilig en snel, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Eenmaal op de site van je bank wordt je gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.
Bij bancontact wordt het bedrag direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we uw bestelling onmiddellijk in behandeling kunnen nemen.

Geen extra kosten bij gebruik van deze betaalmethode.

 

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 
Nadat u de KBC/CBC-Betaalknop heeft geselecteerd kiest u voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. u bent hierbij verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kunt u bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

Geen extra kosten bij gebruik van deze betaalmethode.

 

Eén van de grootste banken van België. Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. 

Geen extra kosten bij gebruik van deze betaalmethode

Vooraf overmaken

Geen extra kosten voor deze betaalmethode.

Betalen bij afhalen

Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen in Berlaar kunt u bij ons ter plekke contant betalen of met de kaart of ineens betalen bij het plaatsen van uw bestelling.

 

© 2018 - 2024 Aquariatics | sitemap | rss