Betalen

U kan tijdens het bestelproces kiezen uit volgende betaal opties:

Het gebruik van Bancontact is veilig en snel, vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Eenmaal op de site van je bank wordt je gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.
Bij bancontact wordt het bedrag direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we uw bestelling onmiddellijk in behandeling kunnen nemen.

Geen extra kosten bij gebruik van deze betaalmethode.

 

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 
Nadat u de KBC/CBC-Betaalknop heeft geselecteerd kiest u voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. u bent hierbij verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kunt u bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

Geen extra kosten bij gebruik van deze betaalmethode.

 

Eén van de grootste banken van België. Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. 

Geen extra kosten bij gebruik van deze betaalmethode

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kiest u bij de betaalopties voor de betaalwijze iDeal en selecteer daarna uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt door ons verwerkt.

Geen extra kosten bij gebruik van deze betaalmethode.

Vooraf overmaken

Geen extra kosten voor deze betaalmethode.

Betalen op factuur ( betaaltermijn 14 dagen)

Voor vaste zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te bestellen, zowel online als in de vestiging.

Betalen in termijnen is niet mogelijk.

Geen extra kosten voor deze betaalmethode

Betalen bij afhalen

Indien u er voor kiest om uw bestelling af te halen in Berlaar kunt u bij ons ter plekke contant betalen of met de kaart of ineens betalen bij het plaatsen van uw bestelling.

Waarom werd mijn betaling geweigerd?

Een geweigerde betaling kan verschillende oorzaken hebben:

Credit Card:
- Naam en adres van de kaarthouder komen niet overeen met de factuurgegevens.
- Uw credit card heeft een limiet bereikt voor internet aankopen.
- De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
- De transactiepagina is verlopen.

Bankoverschrijving, iDeal en Mr Cash:
- De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
- De transactiepagina is verlopen.
- Uw bankrekening heeft onvoldoende saldo beschikbaar.

PayPal:
- De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
- De transactiepagina is verlopen.
- Uw PayPal account heeft onvoldoende saldo beschikbaar of is niet gelinked aan een andere betaaloptie zoals een bankrekening of credit card.

Neem a.u.b. contact op met PayPal voor verdere vragen over uw PayPal account.

 

© 2018 - 2023 Aquariatics | sitemap | rss