Retourneren

Bedenktijd

Na ontvangst van uw bestelling heeft u een bedenktijd van 14 dagen en mag u zonder opgave van reden uw aankoop annuleren. Producten mogen worden uitgepakt om te kunnen beoordelen of u deze wenst te behouden. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de producten, de verpakking en eventuele toebehoren. Producten mogen worden gebruikt om vast te stellen of het artikel naar wens is. Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren kunt u een retourzending aanmelden door middel van ons retourformulier.

Retourneren

Na uw bedenktijd van 14 dagen heeft u nogmaals 14 dagen om uw bestelling aan ons te retourneren. Wij zullen dan het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen (uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding), op voorwaarde dat wij de retourzending inmiddels in goede staat hebben ontvangen. Indien u de complete bestelling retourneert zullen ook de door ons gerekende verzendkosten worden terugbetaald. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Indien wij het product, eventuele hulpstukken, handleidingen of de originele productverpakking beschadigd, nat, vervuild of incompleet retour ontvangen kunnen de door ons gemaakte kosten voor reparatie of vervanging in rekening worden gebracht. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze productverpakkingen niet als verzenddoos te gebruiken.

Retourformulier

Klik hier om uw retourformulier te downloaden. U kunt dit formulier uitprinten, invullen en toevoegen aan uw retourzending.

Retour adres

Aquariatics BV
Houwstraat 4a
2590 Berlaar
België

Herroepingsformulier

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aquariatics.be of via ons herroepingsformulier.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@aquariatics.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

© 2018 - 2024 Aquariatics | sitemap | rss