Osmosetoestel C25RW zonder pomp met tapkraan nr 1

Artikelnummer: AQP-NPWT-SSB
Vorige Artikel 6 van 12 Volgende
€ 129,51 (inclusief btw)
Voorraad 98 stuks
 • Aqua-Core C25RW
 • 100GPD RO-systeem zonder pomp
 • 1812 x 100 GPD RO-membraan
 • F-210 combofilter
 • Post carbon filter
 • Gepatenteerd systeem
 • Geïntegreerde adapter (toevoerklep)
 • Tapkraan nr 1 in roestvrij staal 304
 • 3.2G antibacteriële plastic tank
 • Afmetingen Aqua-Core: 18x14x38cm
 • PE-tubing
 • Afvoerzadel
 • Moersleutel
 • Alle accessoires
 • 10 jaar garantie op de toren (aqua-core)

Exclusief verdeler voor België

Ben je op zoek naar een waterfilter? Wij spreken liever van een waterzuiveringsapparaat. Met onze Aqua-Core waterzuiveraar maak je een goede keus. De Aqua-Core zuivert water via de methode omgekeerde osmose.
De Aqua-Core wordt in je keukenkastje gemonteerd en aangesloten op de waterleiding. Uit een apart extra kraantje tap je voortaan je eigen zuiver water!
Het systeem bevat een combinatiefilter en een scheidingsmembraan. De combinatiefilter moet jaarlijks vervangen worden om het scheidingsmembraan te beschermen. Zo gaat het scheidingsmembraan wel 10 jaar mee.

In plaats van een apart zuiver water kraantje naast je gewone kraan, kun je ook kiezen voor een drieweg mengkraan. Een drieweg mengkraan is een mengkraan voor koud en warm water die tevens een aparte uitloop heeft voor zuiver water. De drieweg mengkraan vervangt je huidige kraan.

​Met de Aqua-Core waterfilter maak je van regulier leidingwater topkwaliteit drinkwater dat vergelijkbaar is met zacht en zuiver bronwater.
De Aqua-Core waterfilterinstallatie bestaat uit een klein rond filterhuis en een zuiver water voorraadvat.

De hele zuiver water installatie past gemakkelijk in een standaard keukenkastje onder het aanrecht.

De Aqua-Core waterzuiveraar bestaat uit een cilinder (met combinatiefilter en scheidingsmembraan) en een voorraadtank. De cilinder en de voorraadtank worden in het keukenkastje onder de spoelbak geplaatst en aangesloten op de waterleiding. Standaard wordt een apart kraantje meegeleverd dat bij de spoelbak geplaatst wordt; je eigen zuiver water kraan!
In plaats van een extra kraantje bij je spoelbak, kun je ook kiezen voor een driewegmengkraan. Omdat je het mooier vindt, of uit praktische overwegingen. De driewegmengkraan komt in de plaats van je huidige kraan en naast het gewone warm en koude leidingwater heeft deze een aparte uitloop voor zuiver water. Voor de beschikbare modellen en prijzen kijk bij kranen.
Echt zuiver water uit je eigen kraan
De Aqua-Core waterzuiveraar gebruikt omgekeerde osmose als methode om leidingwater te zuiveren. Het scheidingsmembraan maakt daarbij gebruik van de druk van de waterleiding (2,7 – 4,0 bar). Deze technologie maakt het mogelijk om medicijnresten, landbouwgiffen, zware metalen, chloor, GenX en C8 en andere stoffen uit het water te filteren. Van alle in het water opgeloste stoffen wordt 95 tot 99% verwijderd. Hierdoor ontstaat zuiver water, en dat is goed is voor je gezondheid. De kwaliteit van het gezuiverde water kun je vergelijken met het beste bronwater in de winkel. Maar dan gewoon uit de kraan!

De Aqua-Core Waterzuiveraar zuivert leidingwater met omgekeerde osmose-technologie. De kwaliteit van gezuiverd water is vergelijkbaar met zeer zuiver bronwater, maar dan uit de kraan. Dus geen gesjouw meer met flessen bronwater, geen belasting van het milieu met plastic flessen en het bespaart geld.
Hoewel ons leidingwater van een hoge kwaliteit is, zitten er ook vele stoffen in die ongezond zijn. We hebben het over lage concentraties van medicijnresten, landbouwgiffen, chemicaliën, metalen, microplastics en pesticiden. Ondanks dat deze stoffen in lage concentraties voorkomen, is het gezonder om deze stoffen niet binnen te krijgen. Ons lichaam wordt er mee belast. Aanvullend zuiveren heeft dus grote voordelen. Hoe zuiverder het water hoe doelmatiger het lichaam de unieke functies van water in kan zetten bij het regelen van zijn gezondheid.

Gezuiverd water is ideaal om thee mee te zetten. Je thee wordt geurig, is smakelijk en sprankelend. Alleen bij gebruik van zuiver water zullen de verfijnde etherische oliën uit de theeblaadjes niet reageren met stoffen die normaal gesproken wel in ons drinkwater voorkomen.
Dat geldt ook voor groente. Gekookt in gezuiverd water smaakt groente lekkerder en ziet er ook mooier en frisser uit. De stoffen die neerslaan op de groente of reageren met de groente zijn uit het water gefilterd.
Technisch is de Aqua-Core uniek in zijn eenvoud. De Aqua-Core is inmiddels de derde generatie van omgekeerde osmose zuiveringsapparatuur. Elk omgekeerd-osmose-waterzuiveringsapparaat maakt gebruik van voorfilters. De voorfilters filteren chloor en metalen uit het water, alsmede grote deeltjes die het membraan kunnen beschadigen. De Aqua-Core heeft hiervoor een geïntegreerd combinatiefilter, die eenvoudig vervangen kan worden. Na het afsluiten van de watertoevoerkraan draai je de schroefdeksel aan de bovenkant van de cylinder eraf en trek je de combinatiefilter eruit. Je vervangt deze door een nieuwe en draait de schroefdeksel weer vast. Een eenvoudig klusje waarbij nauwelijks iets nat wordt.
Bij de meeste omgekeerde osmose waterfiltersystemen moeten drie voorfilters vervangen worden, bij de Aqua-Core is dit slechts één geïntegreerd combinatiefilter. Dit levert een kostenbesparing op en scheelt daarnaast een hoop geknoei met water bij het vervangen van de filters.

De voorfilter in de Aqua-Core is nieuw ontwikkeld. Uit onderzoek bleek dat in de koolstoffilters met korrels waterkanalen ontstonden. Hierdoor nam de werking van de voorfilter af. Er is een nieuw gepatenteerd concept ontwikkeld, waarbij een sedimentfilter en een koolstoffilter samen geïntegreerd zijn. De koolstof is van een harde persing, waardoor waterkanaaltjes die ontstaan zo klein blijven dat de filterende werking behouden blijft.
Het omgekeerd osmose membraan wordt door deze voorfilters beschermd tegen te grote deeltjes en tegen bepaalde stoffen. Hierdoor gaat het membraan langer mee. Het omgekeerde osmose procedé is ontwikkeld voor de NASA, voor de ruimtevaart. Het scheidingsmembraan is de beste vorm van waterzuivering om giftige chemische stoffen, zoals GenX en C8 en ook andere schadelijke stoffen, uit het water te verwijderen. Omgekeerde osmose is een ultieme vorm van waterzuivering, die onder meer wordt toegepast bij fabrikanten van dranken, limonade en bieren, om het water van constante kwaliteit te gebruiken.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022312357
Gewicht 5,5 Kg
Levertijd België Besteld voor 14:00 de volgende dag geleverd
© 2018 - 2024 Aquariatics | sitemap | rss