Filterpatroon actieve kool granulaat 5 micron 10"(254mm) 62mm

Artikelnummer: 50827
Vorige Artikel 7 van 16 Volgende
€ 12,58 (inclusief btw)
Voorraad 92 stuks
  • Actieve koolstoffiltratie 5 μ
  • Geschikt voor 10-inch waterfilter
  • Vervang filter

De actieve kool granulaat filterpatroon past in alle omgekeerde osmose systemen met 10 "filterbehuizing. Deze patroonfilters: ozon, pesticide, roest, calciumcarbonaat, chloor en vermindert de concentratie van zware metalen zoals lood, koper enz. Actieve kool valt op door zijn hoge prestaties en het wordt bijvoorbeeld gebruikt in de industrie Dit water, dat in de industrie wordt gebruikt, wordt behandeld met actieve kool, voordat het in levensmiddelen wordt opgenomen, omdat actieve kool zeer betrouwbaar is en de meeste gifstoffen filtert.
Duurzaamheid van de cartridge
Zo'n cartridge ondersteunt een huishouden van vier personen met een gemiddeld waterverbruik, voor ongeveer. 9 maanden. Na deze periode kunnen de gifstoffen niet meer uit het water worden geadsorbeerd. De wetgever specificeert echter andere perioden waarin deze patronen moeten worden vervangen. Volgens DIN 1988 moeten alle cartridges om de 6 maanden worden vervangen, anders dreigt de cartridge vatbaar te zijn voor ziektekiemen.
Verschillen met andere actieve koolstofpatronen
Deze filterpatronen worden ook Granular Activated Carbon genoemd en worden gebruikt in omgekeerde osmose naast Post-filtering met actieve kool en actieve koolstofblok. Vanzelfsprekend ontvangt u alle filterpatronen in de gebruikelijke hoge kwaliteit.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446022450462
Gewicht 0,6 Kg
Levertijd België Besteld voor 14:00 de volgende dag geleverd
Levertijd Nederland 1 à 2 werkdagen
© 2018 - 2023 Aquariatics | sitemap | rss